Welkom bij Tuinservice Wiersma

Tuinservice Wiersma kan al uw tuinwensen realiseren. Of het nu gaat om aanleg, renovatie of het onderhoud van uw tuin. Samen met u maken wij een passend tuinontwerp of een op maat gemaakt onderhoudsschema. U hoeft dan alleen nog maar van uw tuin te genieten! Ook voor kleine eenmalige werkzaamheden in de tuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Tuinservice Wiersma zijn tuin en zorg bij elkaar geïntegreerd. Wij verzorgen voor u alle onderhoud en aanleg van uw tuin. Dit doen wij met een team van mensen met een lichte verstandelijke beperking. Onze medewerkers hebben hart voor hun werk en zijn blij met de kans elke dag weer volop aan de slag te kunnen. Bij voorkeur gebruiken wij klein machinaal gereedschap, zoals een maaimachine en bladblazer, dus liever geen grote machines. Het tuinteam werkt voornamelijk met handgereedschap. Hiermee geven ze persoonlijke aandacht aan uw tuin, waardoor onderhoud en renovatieprojecten vakkundig en nauwkeurig worden uitgevoerd. Voor u en uw tuin betekent dit geen overlast van grote machines, maar wel een eindresultaat dat met liefde en de juiste aandacht is neergezet. Voorbeelden van de door ons aangelegde tuinen kunt u vinden onder de knop projecten.

Binnen ons bedrijf hebben wij de mogelijkheid voor dagbesteding en arbeidsre-integratie voor mensen met een zorgvraag. Wanneer u geïnteresseerd bent in een werkplek bij ons kunt u contact met ons opnemen.

 

Image Image Image